Probleme in paradis

Cu toții am visat o viață liniștită și lipsită de griji atunci când am luat decizia de a ne muta într-un apartament nou, într-un bloc recent construit de unul dintre cei mai mari dezvoltatori din țară. Ne-am dorit să ne mutăm in Eden dar am uitat că probleme mai apar și în paradis!
N-ar fi o tragedie dacă problemele ar mai fi și rezolvate, dar ce te faci atunci când dezvoltatorul iți explică senin că ție nu iți oferă nici un fel de garanție și că ar trebui să repari singur tot acoperișul blocului?

Am cumpărat aici cu speranța inocentă că imaginea unuia dintre cei mai mari dezvoltatori din România reprezintă o garanție suficientă pentru o relație onorabilă. Probabil m-am inșelat. Am creat această pagină pe care voi strânge mărturii ale locatarilor din Edenia care au avut probleme în paradis în speranța că o astfel de inițiativă va învăța dezvoltatorul să iși trateze cu respect clienții din clipa când începe proiectarea unui nou imobil și până la terminarea perioadei de garanție.

Pentru început, vă invit să citiți articolul despre infiltrațiile masive din acoperiș despre care Adama nu vrea să audă http://locatariedenia.ro/blog/toamna-aduce-ploi/

Leave a Reply